vineri, 24 ianuarie 2014





DRAGOSTEA FARA CUVANTUL "EU" ci doar "TU"



Tu iubeşti cu jumătăţi de măsură? Pentru că dacă da, exact asta vei primi înapoi! Trebuie să laşi ca fiecare bătaie a inimii tale să fie pentru cel/cea care va veni în viaţa ta, sau pentru cel/cea care a venit. Ca atunci, când se va uita la tine să spună ”Cu adevărat, aceasta este o persoană care ştie să se dăruiască pe sine însuşi!”

Dacă nu eşti pregătit să te lepezi de sine, dacă nu eşti pregătit să laşi deoparte visele şi dorinţele tale, dacă nu eşti pregătit să te oferi cuiva care va avea drept de decizie în dreptul tău…atunci…nu eşti pregătit să iubeşti!
Căci iubind te dăruieşti cu tot ce-ţi aparţine. Cu suflet, trup, inimă, TOT! Cu visele tale, cu dezamăgirile tale, cu sentimentele tale, cu frustările tale, cu darurile tale…cu întreg arsenalul! Tu…tu ce bagaj iei cu tine în relaţia pe care o vei începe în vederea căsătoriei? Şi mai important, eşti tu pregătit să te dăruieşti total? Indiferent de consecinţe, de context sau de lucrurile ce vor urma după? 
Iubeste fara retineri, iubeste fara a te scoate pe tine in evidenta, iubeste doar pentru a scoate in evidenta pe el/ea, iubeste fara a te gandi la tine, iubeste gandindu-te doar sa o/il faci pe ea/el fericit/a pentru ca daca te vei gandi sa faci fericita cealalta persoana vei constata un miracol: Fericirea in dragoste o vei avea din abundenta!
In dragoste exista doar cuvantul "tu" : traiesc doar a te face pe tine fericit/a.
Asadar gandeste-te serios ca daca vei dori ca intr-o relatie sa te gandesti in primul rand doar la fericirea ta e posibil sa esuezi, si nici tu nu vei fi fericit/a, si nici partenerul/a, insa daca te vei gandi in primul rand doar la ea/el, va fi si ea/el fericit/a, si vei fi si tu...
DRAGOSTEA NU TRAIESTE PENTRU SINE, CI PENTRU ALTII...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu